15.3.2023

Miksi valita sähköauto?

1. Ympäristön huomioiva ratkaisu

Sähköautolla ajettaessa hiilidioksidipäästöt ovat 0 g/km. Luonto kiittää. Sähköautolla ajaessa sinulla on mahdollisuus valita myös uusiutuvaa energiaa.

 

2. Kustannukset kuriin

Ei autoveroa, matala käyttövoimavero. Sähkö on käyttövoimana verrattain edullinen vaihtoehto. Ja yösähkön käyttö pienentää kustannuksia entisestään. Edullinen kotilatausmahdollisuus.

 

3. Riittävä toimintamatka

Toimintamatkat riittävät useimpien tarpeisiin. Lataus ja pikalatausverkosto kasvavat jatkuvasti nopealla tahdilla.

 

4. Ei äänihaittaa

Sähköauto on erittäin hiljainen ja mukava eikä sähköauton moottori tuota häiritsevää melua.

 

5. Helppoa ja mukavaa

Sähköautolla ajaminen ei ole sen vaikeampaa kuin polttomoottoriautoillakaan. Sähköautomalleissa on usein myös käytetty viimeisimpiä teknologisia ratkaisuja mukavuuden lisäämiseksi.

”Ajan vain lyhyitä matkoja. Keskimäärin noin 50-100 km päivässä.”

Jos ajat päivän aikana noin 50 km tai viet aamuisin lapset kouluun, ajat sitten toimistolle ja iltapäivällä palaat kaupan kautta kotiin, riittää sinulle myös sähköauto, jonka akkukoko on alle 55kWh.
Nämä akkukoot tarjoavat sähköautolle noin 230-330 km:n käytön toimintamatkan.

Lataaminen:
Tällä akkukoolla ja ajomäärällä sähköautoa tulee ladata vain noin 1-2 kertaa viikossa. Lyhyitä matkoja ajavana lataatkin auton helposti kotona, työpaikalla tai kauppakäyntien yhteydessä. Tällöin voit käyttää työaikasi tai kauppa-käyntiisi kuluvan ajan entistäkin tehokkaammin.

”Ajan keskipitkiä matkoja. Keskimäärin noin 150-200 km päivässä.”

Jos ajat päivän aikana noin 200km tai jos tiedossa on pidempiä matkoja vapaa-aikana – esimerkiksi kyläreissuja, kaupunkivierailuja tai mökkilomia, sopii sinulle parhaiten sähköauto, jonka akkukoko on noin 55-65kWh.
Nämä aukkokoot tarjoavat sähköautolle noin 300-420 km:n käytännön toimintamatkan.*

Lataaminen:
Tällä akkukoolla ja ajomäärällä sähköauto tulee ladata noin 2-3 päivän välein esimerkiksi kotilatauslaitteella. Pidemmällä matkalla voit ladata autosi suurteholatauspisteellä jopa noin 30 minuutissa.
Tämä onkin sopiva aika esimerkiksi jalkojen verryttelylle tai kahvitauolle.

”Ajan pitkiä matkoja. Keskimäärin yli 200 km päivässä.”

Jos ajat töissä tai vapaa-ajalla enemmän pitkiä matkoja, on sinulle soveltuvin vaihtoehtoauto, jonka toimintamatka on mahdollisimman suuri. Sinulle sopisikin parhaiten sähköauto, jonka akkukoko on yli 65 kWh. Suurimmat akkukoot tarjoavat sähköautolle jopa oli 600 km:n käytännön toimintamatkan.

Lataaminen:
Tällä akkukoolla ja ajomäärällä sähköauto tulee ladata noin 2-3 päivän välein esimerkiksi kotilatauslaitteella. 800-1000 km:n matkalla sinun tarvitsee ladata sähköautoa vain 2-3 kertaa! Pidemmällä matkalla voit ladata autosi suurteholatauspisteellä jopa noin 30 minuutissa.

Lue uusin liitteemme:

Paras hinta

Aina edulliset ja kilpailukykyiset
tarjoushinnat huolloille

Ammattitaitoinen henkilökunta

Tehtaiden ja maahantuojien kouluttamat ammattitaitoiset myyjät ja mekaanikot

Alkuperäiset osat

Käytämme juuri sinun autoosi
suunniteltuja alkuperäisiä varaosia ja lisävarusteita

Vuosikymmenten ajan Tampereen Merkkiautoliikkeiden liput ovat liehuneet korkealuokkaisen pirkanmaalaisen autoilun puolesta. Tärkeimpiä arvojamme ovat asiallinen ja osaava palvelu, parhaat autot ja huolellisuus ympäristöasioissa.


Tampereen Merkkiautoliikkeet © 2024 | Tietosuojaseloste